Vojkovice nedaly Stružné žádnou šanci

03.04.2013 11:42

Od úvodních minut rychlonozí útočníci Vojkovic řádně provětrávali struženskou obranu. V 11. minutě se tým z Poohří ujal vedení, když po souhře s Vorlem chytře lobem á la Poborský překonal struženského gólmana Petr Kocifaj. Hráči ze Stružné se hodně pomalu dostávali do tempa, čehož Vojkovice opět brankově využily, když se zapsal do střelecké listiny Marek Matoušek. Ve 32. minutě navrátil Stružnou zpět do utkání úspěšně provedeným pokutovým kopem Petr Janáček. Jenže Vojkovice opět přidaly na obrátkách a ve 37. minutě přidal třetí gól opět po rychlém výpadu rychlík Václav Vorel.


Kalich hořkosti nechaly hosty vypít do dna Vojkovice již v závěru prvního poločasu, kdy proměnil pokutový kop Tomáš Žlutický. Po změně stran padly už jen dvě branky. Ve 49. minutě dal Stružné naději na dobrý výsledek Milan Mitterpach, ale o deset minut později ji hostům vzal v podobě páté branky Václav Kučera.
Branky: Kocifaj Petr, Žlutický Tomáš (PK), Vorel Václav, Matoušek Marek, Kučera Václav – Janáček Petr (PK), Mitterpach Milan. Poločas: 4:1. Rozhodčí: Krejčí – Zázvorka, Koudelka. ŽK: 3:2. Diváci: 40.